Події
Плакав у шафі, сидячи у вогні: У Покрові на пожежі врятували 6-річного хлопчика

Плакав у шафі, сидячи у вогні: У Покрові на пожежі врятували 6-річного хлопчика

У Покрові на вулиці Торговій виникла пожежа в одній з квартир будинку. На останньому поверсі 3-поверхового будинку горів балкон. За дверима квартири сусіди чули плач дитини. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Вогнеборці зламали вхідні двері та увійшли до помешкання, яка була вся у їдкому диму. Хлопчик 2016 року народження був в одній з кімнат. Він сховався у шафі. Його за допомогою апарату захисту органів дихання винесли на вулицю.

У малюка отруєння продуктами горіння. Він доставлений до лікувального закладу. Вогонь знищив у квартирі облицювання балкону та домашні речі в квартирі на площі в 15 кв. м.

«Шановні батьки! Ще раз хочемо закликати вас не лишати маленьких дітей вдома без нагляду дорослих! Також, радимо: обов’язково поясніть своїм дітям, що вогонь – не іграшка, а під час пожежі не можна ховатись у шафі чи під ліжком. Пам'ятайте, завдання батьків навчити малечу правилам поведінки в екстрених ситуаціях. Молоде покоління повинно знати ці правила з раннього віку, щоб в будь-який несподіваній ситуації не розгубитися та прийняти правильне рішення», - закликали рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Виявлення бойового снаряду у Новокодацькому районі міста: подробиці;

«Тато, у мене немає ніг!»: Постраждал дівчинку з Нікополя евакуювали до Львова;

В Дніпрі на трамвайних коліях знайшли людську руку та ногу;

2022-10-23 13:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин