Події
Кримінал
На Дніпропетровщині судитимуть наркоугруповання: його організувала мешканка Покрова

На Дніпропетровщині судитимуть наркоугруповання: його організувала мешканка Покрова

У Покрові судитимуть наркоугруповання, яке організувала місцева мешканка. Вона залучила до незаконної діяльності ще трьох осіб. Наркотики вони замовляли гуртовими партіями, збували закладками та збували з рук у руки. Зловмисників затримали під час збуту чергової партії товару. Про це повідомили у ГУНП у Дніпропетровській області.

Нині досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт направлено до суду. Фігуранти спеціалізувалися на метамфетаміні та канабісі. За постачання відповідала лідерка угруповання, інші займалися фасуванням та розповсюдженням. Оплата за замовлення йшла як готівкою, так і на банківські рахунки. Щомісячний дохід зловмисників становив понад 300 тис грн..

«Членам угруповання слідчі повідомили про підозру за низкою статей Кримінального кодексу України, зокрема:

ч. 3 ст. 28 - вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією;

ч. 2 ст. 306 - використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів, прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних, чи сильнодіючих лікарських засобів;

ч. 3 ст. 307 - незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені організованою групою в особливо великих розмірах. Нині досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт скеровано до суду.

Відповідно до санкцій інкримінованих фігурантам статей, їм загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У Запоріжжі чоловік пограбував магазин жіночої білизни та напав на продавчиню;

Переказала своїй компанії 500 тис. грн.: В Запоріжжі судитимуть головну бухгалтерку лікарні за розтрату;

Під Кривим Рогом у ДТП загинула 12-річна дитина

2022-11-04 13:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин