Події
Кримінал
8 років позбавлення волі за вчинення розбою та грабежу: у Покрові засудили чоловіка за напад на сусіда

8 років позбавлення волі за вчинення розбою та грабежу: у Покрові засудили чоловіка за напад на сусіда

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Нікопольської окружної прокуратури суд визнав винним чоловіка у вчинені розбою та грабежу. Йому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Події трапилися у 2020 році в м. Покрові Дніпропетровської області.

У нічний час доби обвинувачений прийшов до домоволодіння свого сусіда, де застосовуючи силу, вибив вхідні двері до приміщення літньої кухні, де проживав потерпілий, та здійснив пограбування останнього. Викрадені речі приніс за місцем свого проживання, які у подальшому були вилучені працівниками поліції.

Через деякий час знову ж в нічний час доби вчинив розбійний напад на того ж сусіда, який є літньою особою. Обвинувачений шляхом розбиття вікна кімнати проник до приміщення житлового будинку потерпілого, де демонструючи перед потерпілим кухонним ножем, висловлював на його адресу погрози застосування насильства та спричинення тілесних ушкоджень у разі відмови передати майно. В той час, коли потерпілий почав чинити опір, нападник спричинив йому тілесні ушкодження та  за допомогою скотча  зв’язав руки та ноги потерпілого  та  заклеїв рот  скотчем,  щоб позбавити останнього можливості кричати. У подальшому викрав речі, які відніс до знайомого на зберігання.

Наступного ж ранку чоловік був затриманий правоохоронцями.

Під час судового розгляду обвинувачений свою вину не визнав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вогонь охопив 4 тисячі кв.м: внаслідок обстрілу Нікополя зруйновано «Епіцентр»;

На Набережній Перемоги у Дніпрі Jaguar зіткнувся з Hyundai: подробиці ДТП з потерпілими;

СБУ затримала мешканця Дніпропетровщини, який вступив до ЗСУ та шпигував на користь росіян.

2024-03-07 13:30:00
true
Відео Дня









Архів Новин